2018年5月29日(火)13:00~16:40 <アフリカセミナー シリーズ第16弾>「Security in Africa and the Outside World (アフリカの安全保障と世界) 」

フリーステート大学(南アフリカ)、ステレンボッシュ大学(南アフリカ)、大阪大学から9人のスピーカーをお招きし、下記の会議を開催いたします。皆様ふるってご参加ください。

<アフリカ・セミナー・シリーズ 第16弾>
(OSIPP-IAFOR研究センター・セミナー 第4弾)
議題:「Security in Africa and the Outside World (アフリカの安全保障と世界) 」
日時:2018年5月29日(火)13:00~16:40
場所:大阪大学図書館ホール(総合図書館6F)
言語:英語
詳細:添付の通り => click here

About the conference:
Africa is faced with various interrelated challenges to peace and security, which impact upon (and are impacted by) the outside world. This conference features a diverse group of speakers, who will offer their perspectives on a number of key security issues on the continent, as well as past and present interventions in response to these issues, and finally, how African security is viewed by the outside world through the lens of the media.

We hope to see you there.

(2018/05/28)